Jan
29
2010

Sony Ericsson Vivaz


sony-ericsson-vivaz

Vivaz är en av Sony ericssons senaste mobiler och har många användbara funktioner, bland annat youtube-kompatibel, gps och Touch UI. Vivaz har även en  stor skärm med en upplösning på 360×640 pixlar.  Operativsystemet på mobilen är  symbian S60 så troligtvis kommer även Spotify vara möjligt att installeras.

Även kameran är mycket imponerande. Det är en 8.1 megapixel-kamera med 4x digital zoom och har funktioner som geotaggning, leendeigenkänning och bildstabilisator.

Lanseringsdatum för denna mobilen verkar inte vara helt bekräftat men enligt Sony ericsson’s hemsida ska man kunna köpa mobilen inom 3 månader.

Filmer om Vivaz

Det finns en produktvideo om mobilen ute på youtube där de går igenom en del av mobilens alla funktioner.

Reklamfilm

Här är en reklamfilm till mobilen där de vill visa hur lätt det är med wifitekniken att lägga upp något på internet. Han tar en film på en hund och lägger sedan upp på youtube. En väldigt smidig funktion men hur ofta tror ni den kommer användas?

Källor:

http://prylzonen.se/2010/01/21/sony-ericsson-vivaz/

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/vivaz?cc=se&lc=sv#view=overview

5 Kommentarer + Lämna en kommentar

  • Jag vill bara varna alla för att köpa den här telefonen! det är den sämsta telefonen jag har haft i mitt liv. Den är överkrånglig, pekskärmen reagerar knappt, svarsknappen måste tryckas in 5 ggr för att det ska gå att svara när någon ringer, KÖP DEN INTE!!

  • Vivaz Pro suger häst arsle den är den sämsta telefonen som finns inga absolut inga fördelar möjligtvis att du kan kasta macka med den när du solar vid sjön……

  • Köp inte denna telefon!!!! Sämsta telefonen någonsin! Dåligt ljud, blir jättevarm vid högtalaren när man pratar i telefon ett tag, hakar upp sig, tar värdelösa bilder kvällstid och istället för en blixt har den en jättestark lampa som bländar alla. Den är krånglig att förstå sig på, helt ologisk. Pekskärmen reagerar inte alls eller så är den jättekänslig, svårmanövrerad.Slukar extremt mycket batteri. Nu senaste tiden har den börjat haka upp sig också. Ja det var väll i princip allt, som sagt köp inte detta elände! Enda positiva är att den är snygg.

  • skitbra telefon.. uppgraderade min och det blev den bästa lur som finns..helnöjd. jag har programmet till salu för 50 kr. pk7002@hotmail.com

  • Skit på dig idiot.Mackan,om ja hittar dej,ja ska slå dig med min vivazskit

Lämna en kommentar